Raskas päivä ohi

Tänään oli viikko sitten kuolleen Mummimme hautajaiset, jotka menivät ilman suurempia ongelmia. Vieraita oli noin neljäkymmentä ja paljon oli sukulaisia joita en ollut koskaan nähnyt. Hyvä mieli kyllä jäi päivästä vaikka aihe olikin surullinen.

Huomenna aloitankin sitten editointi urakan, kun olen päättänyt tehdä videon hautajaisista. Olin pitkään miettinyt uuden videokameran ostoa ja tällä viikolla ostin Canon LEGRIA HF200 HD videokameran. Kuvanlaatu on kyllä loistava.

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>