Ulkoilua kylmässä ilmassa

Kävin tänään ulkona ensimmäisen kerran muuton jälkeen ja oli kyllä jo kylmä sykyinen ilma. Ilmatieteenlaitoksen mukaan Punkaharjun lämpötila oli iltapäivällä hieman yli 7 astetta. Kävin myös kaupoissa, tosin sisustus- ja kodinkoneliikkeseen tosin ei pyörätuolilla edes päässyt. Eli vain S-Market oli käyntikohteena.

En ole vielä saanut kaapeli-tv:n maksukanavia näkymään, kun ei ollutkaan mennyt jostain syystä tilaus perille ja sain tietää sen vasta perjantaina. Uuden tilausta en ole vielä tehny, kun yritän saada sen niin, että joku muu hakee sen puolestani Savonlinnasta ja näin sen saisi nopeammin.

Kategoria(t): Pietari, Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>