Älä osta Stereo Lovea

Nyt on vuorossa ilmoitus kaikille verkkokaupoista ladattavaa musiikkia ostaville. Voisitteko vihdoinkin jo lopettaa Edward Mayan Stereo Love biisin ostamisen, kun se alkaa kyllästyttämään varmasti kaikkia.

Nyt joku viisaana tietenkin toteaa, että jätä Eetvartit kuuntelematta. Juuri näin yritänkin tehdä, mutta esimerkiksi Spotifystä latauslistaa kuunnellessa se pääsee aina yllättämään ja heti alkaa verenpaine nousemaan kohisten.

Jos joku ei tiedä, että mistä onkaan kysymys niin tässä on musiikkivideo. Kaikki mukaan laulamaan:

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>