Facebook elokuva hyvin suosittu

facebook logo Facebook elokuva hyvin suosittuFacebookista kertova The Social Network elokuva oli USA:n katsotuin tänä viikonloppuna. Elokuvan budjetti oli alle 40 miljoonaa dollaria ja ensimmäisenä viikonloppuna arvioidut lipputulot olivat 23 miljoonaa dollaria. Aika hyvä aloitus oli siis. Katso Suomeen 22. lokakuuta saapuvan elokuvan trailerit täältä.

Kategoria(t): Facebook Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Facebook elokuva hyvin suosittu

  1. Päivitysilmoitus: » Vuoden elokuva – The Social Network | Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>