Mikä selain on nopein?

opera logo Mikä selain on nopein?Computerworld lehti on testannut jälleen kerran selainten nopeuksia ja voittajaksi nousi yllättäen Opera 11 Alpha -versio. Seuraavaksi tulleet Firefox 4 Beta 7 ja Googlen Chrome 8 Beta jäivät kuitenkin todella vähän Operasta.

Mozilla Firefox 4 Beta 7 oli testissä kolme kertaa nopeampi kuin nykyinen Firefox 3.6.12. Aika huikea suorituksen parannus Mozillalta, ei voi kuin kehua.

Kategoria(t): Internet Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>