Helkama tuo markkinoille jopojen tuunaussarjan

Helkama Velox tuo kevään ja kesän aikana markkinoille useita uusia jopoilijoille suunnattuja tarvikkeita. Jopo-tarvikkeiden valikoimaan kuuluvat lanseerausvaiheessa 24-tuumaiset jopo-renkaat, jopo-istuin, jopo-kädensijat, värilliset jopo-ketjut sekä jopo t-paidat.

– Kysyimme jopon Facebook-ryhmältä minkälaisia tarvikkeita he haluaisivat. Suosituimmiksi nousivat kuluvat tarveosat, kuten renkaat sekä erilaiset tuunausosat, joista nyt tulee markkinoille kädensijat ja ketjut, kertoo Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo.

1303295070 jopo pakkaukset100dpi Helkama tuo markkinoille jopojen tuunaussarjan

Jopo-tarvikkeiden tuoteperhe kasvaa kesän aikana vielä jopo-kypärällä, jopo-lukitusketjulla sekä värillisillä jopo-kammilla. Jopo-tarvikkeet ovat jo saatavana hyvinvarustetuista polkupyöräliikkeistä ja Prismatavarataloista.

– Suomen suosituin polkupyörä lienee myös yksi varastetuimmista. Myöhemmin jopo-tarvikeperheeseen tulee mukaan vielä muitakin tuunausta mahdollistavia osia, kertoo Helkaman tarvikkeista vastaava tuotepäällikkö Janne Vanttaja.

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>