Taksikuski löysi autosta 50 000 $, palautti omistajalleen

Daily Mail kertoo taksikuski Nigel Lipscombesta, joka löysi autostaan 50 000 dollaria, 1 000 euroa, kannettavan tietokoneen ja passin Englannin Cambridgessa. Rehelliseksi osoittautunut mies ajoi suoraan poliisiasemalle ilmoittamaan asiasta.

Rahat unohtanut lähi-Idästä kotoisin oleva liikemies oli ehtinyt jo ilmoittaa asiasta poliisille. Liikemies oli juuri poistumassa asemalta, kun taksinkuljettaja saapui paikalle. Reppu palautui näin omistajalleen, joka riemuissaan palkitsi löytäjän 500 dollarilla.

Daily Mailin mukaan kyseinen summa vastaa cambridgelaiskuljettajan puolentoista vuoden palkkaa. Hienoa lukea, että julmasta ja epäreilusta maailmasta löytyy näin hienoja ihmisiä.

– Olen aina ollut rehellinen mies. En olisi pitänyt reppua, vaikka rahaa olisi ollut miljoona, kuljettaja sanoi.

Kategoria(t): iloiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>