Angry Birds -kauppa ja maan suurin ritsa Verkkokauppa.comiin

Maailman ensimmäinen Angry Birds Shop avataan 11.11. klo 11:11 Verkkokauppa.comin Helsingin Jätkäsaareen avautuvaan megamyymälään. Myymälässä asiakkaiden on helppo rauhassa tutustua koko tuotevalikoimaan ja kokea Angry Birds -maailma.

Myymälän valikoimassa on mm. Angry Birds paitoja, kravatteja, sukkia, pehmoleluja, laukkuja, pelejä, ja kännykkä- ja iPad-kuoria. Lisäksi shopissa sijaitsee Suomen suurin ritsa, johon asiakkaat voivat istua ja ottaa itsestään Angry Birds-teemaisia kuvia.

Rovion fyysisten tuotteiden liiketoiminnasta vastaava Harri Koposen mukaan tavoite on, että Angry Birds on viihdyttävä ja tuore kokemus myös myymälätasolla.

- Verkkokauppa.comin uusi myymälä soveltuu erinomaisesti Angry Birdsin uudelle myymäläkonseptille. Tulemme jatkossa laajentumaan yhä uusille markkinoille, mutta on hienoa että ensimmäinen liikkeemme sijaitsee kotimaassa tällaisessa kohteessa.

Tulevaisuudessa koko Verkkokauppa.comin myymälä toimii myös uutena Angry Birds Magic Place –kohteena, jossa pelaajilla on käytössään erikoisominaisuuksia.

- Verkkokauppa.comin uudesta megamyymään tuleva Angry Birds –shop tulee olemaan todellinen megavetonaula. Ensimmäistä kertaa kuluttajilla on mahdollista ostaa kaikki Angry Birds –tuotteet yhden katon alta ja aivan upeassa Angry Birds -teemassa!, mainostaa konseptia Verkkokauppa.com Oy:n toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>