HockeyBird luistelee jääkiekon MM-kisojen postimerkkiin

2012 Jääkiekon MM kisat  16656  office HockeyBird luistelee jääkiekon MM kisojen postimerkkiinJääkiekon 2012 MM-kotikisojen postimerkissä esiintyy paljon huomiota herättänyt kisamaskotti HockeyBird. Postimerkki, postikortit ja ensipäivänkuori tulevat myyntiin 21. maaliskuuta 2012.

Postimerkin ja oheistuotteiden suunnittelusta vastaa Rovio Entertainmentin Lead Artist Toni Kysenius, jonka haaveena on ollut opiskeluajoista lähtien nimenomaan postimerkin suunnittelu. Hän on myös suunnitelut MM-kisamaskotin.

- HockeyBirdin tehtävänä on tuoda lintuenergiaa suureen urheilujuhlaan ja tunkea nokkansa ihan joka paikkaan eli tietysti se luistelee myös postimerkkiin, Toni Kysenius kertoo.

Kymmenen kappaleen HockeyBird-postimerkkiarkki maksaa 7,50 euroa ja ensipäivänkuori 1,30 euroa. Kisaterveiset voi lähettää HockeyBird-postikorteilla, joita on viisi erilaista samanaiheisessa pakkauksessa.

 

Kategoria(t): Urheilu Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>