Nightwish suunnitteli Battery tölkin

Battery-energiajuomasta on tulossa design-tölkki, jonka ovat suunnitelleet Nightwishin Tuomas Holopainen ja bändin hovipiirtäjä Janne Pitkänen. 500 000 tölkin erä tulee myyntiin maaliskuun aikana.

- Yhteistyö toisen kotimaisen suunnannäyttäjän kanssa tuntuu aina hyvältä. Nightwish ja Battery ovat samanikäisiä, kansainvälisiä ja lajeissamme edelläkävijöitä, sanoo Nightwishin Tuomas Holopainen.

battery nightwish can Nightwish suunnitteli Battery tölkin

R-kioskeilla voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa Nightwish-kitaristi Emppu Vuorisen uniikin kitaran. Päivittäistavarakauppamyynnin yhteydessä voi voittaa festariliput Ruisrockiin ja tapaamisen bändin kanssa.

- Nightwish on Suomen suurin raskaan musiikin yhtye ja kansainvälisesti tunnetuin suomalainen yhtye, kuten Battery omassa lajissaan. Nightwishin mystinen graafinen tyyli toimii erikoistölkissä upeasti, sanoo Batteryn Brand Manager Antti Airaksinen.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>