Lipun hankinnan vaikeus

Olen käynyt vajaan vuoden aikana usealle keikalla ja niihin on tullut hankittua lippuja puhelimella. Olette varmaan huomanneet, että olen netti-ihminen viimeisen päälle?

Puhelimella lippujen varaus voi siis kuulostaa hyvin oudolta. Minua se ärsyttää suunnattomasti, mutta minut onn pakotettu siihen, sillä pyörätuolipaikkoja harvoin saa ostettua netistä.  Eikö kuulostakin älyttömältä? Tämähän helpottaisi monen elämää.

IMG 4853 Lipun hankinnan vaikeus

Pyörätuolilla liikkuva saa yleensä avustajan ilmaiseksi mukaan tapahtumaan, että voi edes tulla. Asiaa voisi joku puolustella, että hyötyä voisi väärinkäyttää, jos noin vaan osto onnistuisi. Tokihan se onnistuisi…

Samalla saadaan viedä monta euroa soitosta ja palvelumaksuista. Otetaan siis edes osa takaisin tuosta ilmaisesta avustajasta, joka mahdollistaa avustettavan pääsyn koko tapahtumaan.

 

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>