Laskettelija menehtyi rinneturmassa Pyhätunturilla

Pelkosenniemen Pyhätunturin pohjoisrinteellä tapahtui perjantaina-iltapäivällä vakava, kuolemaan johtanut rinneonnettomuus, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Ulkomaalaissyntyinen/pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva 30-vuotias naishenkilö ajautui tuntemattomasta syystä laskusuunnassaan vasemmalle ulos rinteestä törmäten puuhun. Laskettelija menehtyi saamiinsa vammoihin onnettomuuspaikalla.

Poliisi tutkiii onnettomuutta kuolemansyyn tutkintana.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>