Hävitä tämä tuote sekajätteessä, palauta tyhjä pakkaus kauppaan

Lagerblad Food vetää myynnistä Lagerblad Mahtipullat -tuotteita. Tuote sisältää Hollannista tuotua naudanlihaa, jonka alkuperämerkinnöissä elintarviketurvallisuusvirasto Evira on havainnut epäselvyyksiä.

mahtipullat Hävitä tämä tuote sekajätteessä, palauta tyhjä pakkaus kauppaan

Evira edellyttää, että kaikki kyseisen hollantilaisen Willy Selten B.V. -yrityksen toimittama naudanliha ja siitä valmistetut tuotteet vedetään pois myynnistä varotoimenpiteenä.

Tuotteidemme takaisinvedon kautta markkinoilta on poistettu n. 9 000 kg naudanlihaa Willy Selten B.V:n eri maihin toimittamasta n. 50 miljoonan kilon kokonaismäärästä, kertoo Lagerbladin toimitusjohtajan Mika Lindfors.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote sekajätteissä ja palauttamaan tyhjä pakkaus lähimpään tuotetta myyvään vähittäiskauppaan. Tuotetta on ollut myynnissä K-citymarketeissa, K-supermarketeissa sekä Prisma- ja S-marketeissa. Ostos hyvitetään.

Takaisinveto ei koske tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 28.2.2014 tai sen jälkeen.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Hävitä tämä tuote sekajätteessä, palauta tyhjä pakkaus kauppaan

  1. Päivitysilmoitus: Eihän tästä tuu mittää: Useita elintarvikkeita vedetään markkinoilta - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>