Halpabussiyhtiön johtajat heitettiin ulos Helsingin linja-autoasemalta

Onnibus Oy:n toimitusjohtaja Pekka Möttö ja liiketoimintajohtaja Lauri Helke saivat porttikiellon Helsingin linja-autoasemalle jaettuaan siellä Onnibussin lahjakortteja.

Tempauksella Onnibus halusi viestiä siitä, että yhtiön Tampereen, Porin, Rauman ja Jyväskylän vuoroilta perittäisiin yli 19 euron lähtömaksu. Matkahuollon omistavan Linja-autoliiton jäsenille hinta on vain 2,05 euroa bussivuorolta.

Halvempi terminaalimaksu Linja-autoliiton jäsenille on siedettävissä, mutta lähes kymmenkertainen maksu ei ole mielestäni oikeudenmukainen. Emme halua liittyä Linja-autoliittoon, joka on vastustanut jokaista liikennelupaamme, Möttö kertoo.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>