Perhe heräsi perämoottorin ääneen, ruorijuoppo rysäytti juhannuskokon läpi mökin pihalle

Varkauden Mankilansaaressa juhannusta mökillä viettämässä ollut perhe heräsi perämoottorin ulvovaan ääneen juhannusaattoaamuna noin klo 05 aikaan.

Lähemmän tarkastelun tuloksena perhe oli havainnut, että mökkirantaan 20 m päähän rannasta oli ilmestynyt vene, jossa moottori oli vielä käynnissä. Vene oli ajanut järveltä rantaan rakennetun juhannuskokon yli ja vaurioittanut mennessään rannan puustoa.

IMG 9349 001 Perhe heräsi perämoottorin ääneen, ruorijuoppo rysäytti juhannuskokon läpi mökin pihalle

Poliisipartio tavoitti venettä ohjanneen vuonna -86 syntyneen miehen myöhemmin ja tälle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 2,99 promillea. Miestä epäillään vesiliikennejuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vene vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>