Soita 112, jos näit hänet

Vihannin Kirkkotieltä katosi 29-vuotias Mika Antero Siuvatti lauantai-iltana 22.6. Viimeisin havainto hänestä on tuolloin 22.6. illalla, jolloin hän oli kotonaan.

Jokilaaksojen poliisilaitoksen mukaan Siuvatti on 173cm pitkä,70kg painava ja normaalivartaloinen. Yllään hänellä on todennäköisesti musta t-paita,tummat farkut ja tummat lenkkarit. Lisäksi Siuvatilla on pitkä sänkitukka, parta ja oikeassa silmäkulmassa n. 4cm pituinen arpi. Hän saattaa vältellä ihmisiä.

Mika+Siuvatti Soita 112, jos näit hänet

Siuvatti on mahdollisesti liikkunut mustalla Tunturi -merkkisellä pyörällä Vihannin ja Pyhäjoen välistä tietä. Asiasta jotain tietäviä tai havaintoja tehneitä pyydetään ottamaan yhteys hätänumeroon.

Tällä hetkellä Siuvatin etsinnät keskittyvät Vihannin taajaman tuntumaan. Poliisin lisäksi etsintään osallistuu runsaasti kyläläisiä sekä vapaaehtoinen pelastuspalvelu. Vapepalla on mukana myöskin muutama koira.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>