Nuori perheellinen nainen käveli yllättäen kuorma-auton eteen

Ylöjärvellä, kantatiellä 65 lähellä ABC-liikenneasemaa tiistaina kello 18.13 ajoratojen välisellä viheralueella seissyt perheellinen 25-vuotias naishenkilö käveli yllättäen suoraan Tampereen suunnasta tulleen kuorma-auton eteen.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettajan väistöyrityksestä huolimatta jalankulkija jäi alle kaistojen keskiviivan kohdalla. Pirkanmaan poliisilaitoksen mukaan jalankulkija on todennäköisesti menehtynyt välittömästi samiinsa vammoihin.

Tutkintaa jatketaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyvät havainnot numeroon 0718748140 .

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>