Poliisi pidätti kännykkäkuvaajan ja ampui hänen koiransa

Varoitus: Tämä video ei sovellu herkimmille katsojille. Suomessa kohistaan siitä, että Hämeenlinnan poliisi uhkaili liikenteessä pysäyttämäänsä miestä väkivallalla. Yhdysvalloissa poliisin touhu on hieman erilaista.

Facebookissa ja YouTubessa leviävä video osoittaa, että miten poliisi pidättää kännykkäkameralla kuvaavan miehen. Miehen mukana ollut koira säikähtää tilannetta, mutta ei käyttäydy uhkaavasti. Tästä huolimatta poliisi ampuu koiran.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>