Nainen vaihtoi oman mäyräkoiransa olutmäyräkoiraan

YLEn mukaan Hollolassa Salpakankaan ABC-myymälään tuli torstai-iltana keski-ikäinen nainen, joka kierteli aikansa ja nappasi mukaan mäyräkoiran, eli 12 oluttölkin pakkauksen. olvi Nainen vaihtoi oman mäyräkoiransa olutmäyräkoiraan Nainen oli tullut myymälään elävän mäyräkoiran kanssa, jonka hän jätti myymälään hihnassa. Poliisi tavoitti naisen seuraavan vuorokauden ja mäyräkoirat on nyt ilmeisesti vaihdettu.

Onko nainen hakenut lemmikkinsä koirahoitolasta, jonne virkavalta eläimen vei yön saatossa, kertoo rikosylikomisario Jouni Takala Päijät-Hämeen poliisista.

Oluet poliisi on saanut takaisin, ja tapausta tutkitaan näpistyksenä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>