Poliisi: Ovatko nämä sinun omaisuuttasi?

Poliisin haltuun on erään omaisuusrikostutkinnan yhteydessä ajautunut kaksi kulmahiomakonetta, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

8445985 Poliisi: Ovatko nämä sinun omaisuuttasi?

Näille vempeleille ei ole vielä löytynyt omistajaa, joten jos sinulta on kadonnut kulmahiomakone, sitä voi kysellä tuntomerkkejä vastaan Rovaniemen poliisilta p. 071 87 66237 tai sähköpostitse rikostorjunta.lappi@poliisi.fi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>