Tunnistatko nämä esineet?

Turussa torstaina 05.09.2013 aloitetun anastusrikoksen esitutkinnan yhteydessä takavarikoitiin rikoksesta epäiltyjen hallusta omaisuutta. Poliisi uskoo esineiden olevan muualta anastetun.

IMG 6867 Tunnistatko nämä esineet? IMG 6865 Tunnistatko nämä esineet? IMG 6866 Tunnistatko nämä esineet?

Kuvissa näkyvät metalliset, mm. hopeiset korut ja koriste-esineet ovat toistaiseksi vailla oikeaa omistaa. Osassa esineitä on näkyvissä käsinkirjoitettuja hintalappuja, joten niiden epäillään olleen aiemmin myynnissä jossakin myyntipisteessä.

Poliisi pyytää niitä henkilöitä, jotka tunnistavat kuvissa olevia esineitä, tai muuten tietävät esineiden alkuperän selvittämisessä oleellisia tietoja, ottamaan yhteyttä Varsinais-Suomen poliisiin, vihjenumeroon 050-3498995 . Puhelimen vastaajaan voi jättää myös asiaan liittyviä viestejä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>