Kalsarirangaistus odotti lähetyksestä myöhästynyttä radiojuontajaa

Radio NRJ:n ohjelmajohtaja ja juontaja Jani Jääskeläinen myöhästyi aamun lähetyksestä 45 minuuttia. Tuottaja Jääskeläinen nukkui pommiin, koska oli torstai-iltana juhlimassa Nänäpäivä-hyväntekeväisyyskampanjan ennätyksellistä tuottoa.


Aamupojat-ohjelman Anssi Honkanen herätti työparinsa puhelinsoitollla ja kysyi kuuntelijoilta rangaistusta myöhästymisestä. Jääskeläinen joutuikin pyytämään anteeksi studiorakennuksen ulkopuolella alushousut jalassaan.

julkaisu käyttäjältä Radio NRJ Finland.
Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>