Nainen potki lunta kulkukissan päälle, kissa hyökkäsi kimppuun

Tällä videolla tyhmä nnainen potkii pihassaan lunta kulkukissan päälle. Kissa oli ilmeisesti häirinnyt aitauksessa olevaa koiraa, joten nainen ottaa oikeudekseen kiusata kissaa.

558329 10153273102245247 1557761429 n Nainen potki lunta kulkukissan päälle, kissa hyökkäsi kimppuunNainen saa kuitenkin maksaa tekosistaan, sillä ärsytetty kissaa hyökkää hänen kimppuunsa. Kissa tarttuu kynsillään kiusaajaa kasvoista.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>