Puhkaisi toiselta silmän epäonnistuneen iskuyrityksen takia – Kymppitonnin korvaus ja ehdollista

Tampereella ravintolassa parikymppinen mies meni vieraaseen pöytään iskemään naista. Mies ei uskonut naisen kieltäytymistä, joten naisen poikaystävä puuttui tilanteeseen ja pyysi vierasta poistumaan.

4922320119 4c79d079c3 b Puhkaisi toiselta silmän epäonnistuneen iskuyrityksen takia   Kymppitonnin korvaus ja ehdollista

Kuva: Simon Cocks

Turun Sanomat kertoo, että tilanne äityi sanaharkaksi ennen kuin parikymppinen näytti luovuttavan. Poikaystävän palatessa baaritiskiltä pöytäänsä kohti, joku iski häntä voimakkaasti lasituopilla kasvoihin. Hänen silmä puhkesi iskusta.

Lyöjä oli uhrin tyttöystävää iskenyt mies. Pahoinpitelijä muisti jälkeenpäin vain olleensa vihainen, koska pöytäseurueessa joku oli ruvennut ”aukomaan” hänelle. Miestä oltiin juuri poistamassa ravintolasta, kun lyönti tapahtui.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi miehen vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen ja 50 tunnin yhdyskuntapalveluun. Vaikeat silmävammat saaneelle uhrille hän joutuu maksamaan kärsimyskorvauksina 10 700 euroa ja muita korvauksia 4 500 euroa.

Turun hovioikeus ei nähnyt mitään syytä muuttaa käräjäoikeuden ratkaisua.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>