Suomalaismies lähetti valokuvat 28,9 km korkeuteen – katso upea video

Tuusulalainen perheenisä Tero Tähtinen lähetti lastensa ja ystäviensä kuvia sääilmapallon avulla avaruuden rajoille, 28,9 kilometrin korkeuteen.

Koko näytön kaappaus 1.1.2014 155640 Suomalaismies lähetti valokuvat 28,9 km korkeuteen – katso upea videoProjekti kesti suunnitteluvaiheineen yli puoli vuotta. GoPro -kameralla varustettu sääpallo täytettiin 4.000 litralla heliumia ja sen lento kesti kaksi tuntia ja 47 minuuttia.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>