Kaksikon huikea tempaus – Kiipesivät 650 metriä korkeaan rakennukseen

Kiinassa sijaitseva Shanghai Tower on peräti 650 metriä korkea, eikä kovinkaan moni uskalla kiivetä sinne ulkoa.

china Kaksikon huikea tempaus   Kiipesivät 650 metriä korkeaan rakennukseenNämä kaksi Venäläistä kaverusta päättävät uhmata kuolemaa ja pääsevät nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista korkealla suurkaupungin yllä. Videota on katsottu lähes 23 miljoonaa kertaa.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>