Pizza Hut:n työntekijä teki tarpeensa lavuaariin – Tallentui videolle

Pizza Hut -ketjun ravintola Yhdysvaltojen Länsi-Virginiassa on otsikoihin vuoropäällikkön järkyttävien tekojen talennuttua videolle.pizzahut Pizza Hut:n työntekijä teki tarpeensa lavuaariin   Tallentui videolle

Vuoropäällikkönä toimiva mies ei jaksanut kävellä wc-tiloihin, vaan päätti virtsata keittiössä olevaan lavuaariin. Pizzeria joutui sulkemaan ovensa tapauksen päädyttyä julkisuuteen.

Häpeämme kyseisen henkilön toimia. Pizza Hutilla on nollatoleranssi työskentelymalliemme rikkomista kohtaan, ja ravintolan paikallinen omistaja ryhtyi heti toimenpiteisiin erottaakseen kyseisen työntekijän, tiedotteessa kerrottiin.

/www.youtube.com/embed/HNJl8ndQKi0″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>