Poliisi julkaisi kuvan: Missä on Tea?

Sisä-Suomen poliisilaitos kaipaa tietoja kadonneeksi ilmoitetusta 29-vuotiaasta Tea Suurosesta.

Suurosesta ei ole havaintoja sunnuntain 19.1.2013 jälkeen. Viimeinen tieto Suurosesta on 19.1.2014 illalta, jolloin Suuronen oli soittanut ystävälleen Sastamalaan ja kertonut tulevansa Tampereelta kello 22.07 lähtevällä junalla Sastamalaan.

P1010874 Poliisi julkaisi kuvan: Missä on Tea?

Suuronen on vartaloltaan hoikka, pituudeltaan alle 170 cm ja hänellä on pitkät, edestä vaaleat mutta muuten tummat hiukset. Katoamishetkellä Suurosella oli tiettävästi päällään ruudullinen toppatakki ja vaaleat housut.

Tea Suurosesta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan Sastamalan poliisille puh. 07 18747351 tai s-postilla sastamala.Sisa-Suomi@poliisi.fi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>