Koirien reaktioita taikatemppuihin

Taikuri-mentalisti Jose Ahonen tekee hauskalla Youtube-videolla eri rotuisille koirille taikatemppuja, joissa hän kadottaa kädestään makupalan.nakke Koirien reaktioita taikatemppuihin

Koirat reagoivat hämmentyneinä, kun ne yrittävät löytää hävinnyttä makupalaa. Suomalaisvideo on muutamassa päivässä kerännyt yli 4,5 miljoonaa katselukertaa ja määrä kasvaa koko ajan. Video on niittänyt laajaa mediahuomiota ja mainetta myös ulkomailla.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>