Mamujen ”Olen suomalainen” nousi hitiksi

Kari Tapion laulusta ”Olen suomalainen” on julkaistu uusi versio, jossa sen esittävät kaksitoista ihmistä, joilla on Suomen kansalaisuus, mutta joiden juuret ovat joka puolella maailmaa. Kansalaiset feat. Merborgare -projektin laulussa ”Olen suomalainen” esiintyvät muun muassa perulainen oopperalaulaja Milagros Samanamud ja Intiasta Suomeen adoptoitu Sade Kiiskinen. mamu Mamujen Olen suomalainen nousi hitiksi Projekti haastaa pohtimaan kuka on suomalainen, mitä suomalaisuus tarkoittaa ja keitä kaikkia se koskettaa. Entä mitä kaikkea pitää sisällään laulun kohta ”on täällä kansa, jonka kyyneleistä aikaan saisi aika monta valtamerta”? Laulun alkuperämaassa Italiassa musiikkivideo on kerännyt mediahuomiota. Musiikkivideota on Youtubessa katsottu yli 130 000 kertaa.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>