Menoa riitti pääsiäisenä – Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Pääsiäisviikosta on selvitty hengissä. Menoja riitti etenkin Savonlinnan jäähallin suuntaan, jääkiekon sekä festareiden muodossa. Nämä kuvat kertovat tarpeeksi.

Maanantai:

Asennettiin viikonloppuna upeaa led-nauhaa keittiöön. Viisi metriä laadukkaan tuntuista nauhaa maksoi ebay:n kautta tilattuna noin 30 euroa, ei paha hinta. Värejä voi muuttaa kätevästi kaukosäätimen avulla.

IMG 0920 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Tiistai:

Sorsapariskunta seikkaili vaarallisen oloisesti autotiellä. Päätettiin Maijun kanssa auttaa eläimiä ja varmistettiin, ettei ne jää autojen alle. Lopulta ne löytivät paikkansa ojasta. Toivottavasti löytävät lopulta tiensä järven aalloille.

IMG 0927 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Keskiviikko:

Ihana vaimoni on kaunis tässäkin kuvassa. Tarvitseekohan sitä mitään muuta mainita, kuva kertokoon puolestaan.

IMG 0931 001 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Torstai:

Käytiin rakkaan kanssa katsomassa Savonlinnan jäähallissa Suomi-Saksa jääkiekkomaaottelua. Olin ensimmäistä kertaa katsomassa livenä Leijonia. Aika vaisu ottelu oli, kun vain muutamalla pelaajalla on panoksena paikka MM-kisoissa. Hienoa oli kuitenkin nähdä tuokin ottelu.

IMG 1033 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Perjantai:

Käytiin pitkäperjantain ajelulla pörräämässä ympäri kyliä. Mittariin kertyi kuutisen kilometriä ja päädyttiin sillan alle.

IMG 1035 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Lauantai:

Savonlinnan jäähallissa järjestettiin pääsiäisenä Iskelmä viikonloppu. Ensimmäisenä päivänä järjestelyt vähän ontuivat, mutta loppua kohden alkoi sujua. Päästiin yhteiskuvaan vuoden 2013 The Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railion kanssa.

IMG 1130 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Sunnuntai:

Iskelmä viikonloppu jatkui sunnuntaina. Illan odotetuin esiintyjä oli tietenkin ystävämme Arttu Wiskari. On se vaan hieno mies, vaikka Maiju ei takatukasta tykkääkkään. icon wink Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

IMG 1590 Menoa riitti pääsiäisenä   Hyvää musiikkia ja seuraa sekä lätkää

Kategoria(t): Maiju, Pietari Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>