Poliisi julkisti valvontakameran kuvia lompakkovarkaista

Sisä-Suomen poliisilaitos on julkaissut valvontakamerakuvia kahdesta miehestä, joita epäillään lompakkonäpistyksistä. Miehet ovat vieneet lompakkoja muun muassa ostoskärryihin jätetyistä käsilaukuista.

Poliisi pyytää ilmoittamaan miehistä tehdyistä havainnoista sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi. Jos havaitset miehet tuoreeltaan näpistämässä, tulee heistä ilmoittaa hätäkeskuksen numeron 112 kautta poliisille.

lompakkovarkaat Poliisi julkisti valvontakameran kuvia lompakkovarkaista

Miehet saattavat liikkua Pirkanmaan lisäksi myös muualla Suomessa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>