Ohikulkija nappasi kerrostalon ikkunasta pudonneen vauvan kiinni

Tampereella torstaina alle puolitoistavuotias poika putosi viidennen kerroksen ikkunasta kuolettavin seurauksin. Etelä-Kiinassa Zhongshanin kaupungissa yksivuotias koki ihmepelastumisen.

Valvontakamerakuvat paljastavat, että sattumalta ohi kulkenut herra Li sai kopin toisesta kerroksesta pudonneesta vauvasta. Äiti oli jättänyt vauvan yksin kotiin ja lapsi oli päässyt ikkunalle huutamaan äitiään.

Olin niin peloissani, että en saisi häntä kiinni. Ihmiset toivat alle pahvilaatikoita siltä varalta, että en saisi vauvaa kiinni. He ajattelivat, että vauva ei satuttaisi itseään niin pahasti, jos hän putoaisi pahvilaatikoiden päälle.

xiaolan town baby Ohikulkija nappasi kerrostalon ikkunasta pudonneen vauvan kiinni

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>