Dokahontas naurattaa – Aku Hirviniemi parodioi Smoukahontasia

Pietarsaarelainen 20-vuotias Sara Maria ”Smoukahontas” Forsberg nousi taannoin siansaksa-kielivideoillaan maailmanlaajuiseen suosioon. YouTubessa Forsbergin videoilla on yli 22 miljoonaa katselukertaa.

Forsberg muutti toukokuussa Los Angelesiin, jossa hänen on tarkoitus työskennellä Youtube-pohjaisen mediakanavan sisällön tuottajana ja esiintyjänä.

Putous-ohjelmasta tuttu Aku Hirviniemi on tehnyt aiheesta parodian. Dokahontas-hahmo on jopa parempi kuin alkuperäinen Smoukahontas. Kyseessä on ensi syksynä Maikkarilla alkavan Posse-ohjelman ennakkomaistiaisesta.

maxresdefault 4 Dokahontas naurattaa  – Aku Hirviniemi parodioi Smoukahontasia

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>