Ei sovi herkille – Näin 60 tupakkaa vaikuttaa keuhkoihin

Hongkongilaisen tutkimuskeskuksen testivideo osoittaa, ettei tupakoinnin vaaroista puhuta turhaan. Tässä vaiheessa täytyy varoittaa, että video ei sovi herkimmille.Videolla keuhkot ovat kytketty laitteeseen, joka kuljettaa 60 savukkeen savut terveisiin keuhkoihin. 60 poltetun tupakan jälkeen tulokset ovat dramaattiset.


video undefined 1E22DF7F00000578 800 636x358 Ei sovi herkille   Näin 60 tupakkaa vaikuttaa keuhkoihin

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>