Herkullinen kesäilta kaivossa

Savonlinnan Puistokadulla, torisillan kupeessa sijaitseva Ravintola KAIVO tarjoaa asiakkailleen lounasta ja À la carte -annoksia upeassa järvinäköalassa.

Ravintolan olemassaoloa ei paljoa ulkopuolelta huomaa, joten etenkin ulkopaikkakuntalaiselta se jäänee valitettavasti huomaamatta. Todella vähän oli porukkaa syömässä.

Ei jakseta Maijun kanssa syödä kauheasti, joten nautitaan yleensä yhteinen alkuruoka. Tällä kertaa valinnaksi osui lähiseudun kuhasta tehty tartar, kurkku-fenkolisalaattia, talon leipää ja tillimajoneesia.

IMG 2384 Herkullinen kesäilta kaivossa

Tartarpihvi on raakana syötävä liharuoka, jossa liha on jänteistä ja kalvoista irti raaputettua, hienoksi hakattua tai jauhettua lihaa. Vielä pari vuotta sitten olisi jäänyt syömättä, mutta ei enää. Ei tuo kuitenkaan ollut mikään ihmeellinen, mutta ei huonokaan.

Pääruokana nautin Kaivon Iso-Keisarin, jossa oli kanan rintafilettä ja pekonia, romaine-salaattia, talon oma caesar-kastike, parmesanjuustoa ja krutonkeja. Kastiketta oli turhan vähän ja krutongit kuivahkoja. Muuten oikein onnistunut annos.

IMG 2390 Herkullinen kesäilta kaivossa

Maiju nautti vuohenjuustopastaa, jossa oli pappardelle tuorepastaa, viinitarhurin juustoa ja yrttinen artisokka-viherparsa-kirsikkatomaatti paistos.

IMG 2388 Herkullinen kesäilta kaivossaPasta maistui oikein kypsälle ja maukkaalle, tomaattinen maku ei ollut liian voimakas. Vuohenjuusto päällä oli herkullista, eikä viinitarhurin juustokaan huonoa ollut. Parsa oli myös oikein rapeaa ja tomaatit, no, tomaatteja. Kaiken kaikkiaan annos oli houkutteleva, sopivan täyttävä ja taltutti pastan-nälän pitkäksi aikaa.

Esteettömyys ei ollut mitenkään ravintolan vahvin osa-alue. Ravintolan luiska alkaa nurmikolta ja sen alussa on kynnys. Suurelle terassille ei pyörätuolilla ole mitään asiaa.

Loppuun täytyy mainita, että oma ruokailuni maksettiin ravintolan puolesta, Maijun ei. Se ei kuitenkaan vaikuttanut arvosteluuni millään tavalla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>