Ja taas tyhmää netinkäyttäjää kusetettiin

Hämeen poliisi tutkii tapauksia, joissa internetissä, sähköpostissa tai Facebookissa olleessa mainoksessa on tarjottu esimerkiksi Niken lenkkitossuja 2 euron toimitusmaksun hinnalla. Tervetuliaislahjan saadakseen on pitänyt vastata kyselyyn.

Ennen vastaamista on hyväksyttävä pienellä painetut ehdot, joiden mukaan asiakas sitoutuu 2 euron lahjan tilaamalla 40–80 euroa kuukaudessa maksavaan jäsenyyteen. Tapauksia on tullut poliisin tietoon yli 70.

Asiakkaat eivät ole saaneet luvattuja tuotteita, mutta luottokortilta on mennyt ensin 2 euron ja myöhemmin 40–80 euron veloituksia. Tilaaminen on johtanut jopa 80 euron kuukausittaiseen veloitukseen luottokortilta, poliisista kerrotaan.

Jäsenyyden irtisanominen ei ole onnistunut. Asiakkaat ovat saaneet kuukausiveloitukset loppumaan vain kuolettamalla luottokorttinsa. Maksujen saajana on ollut jobform.com-, jobform.fi-, freshdesk.com- ja akusamas.com-nimisiä yrityksiä. Rahaliikenne on ohjautunut tanskalaiselle tilille.

Poliisi kehottaa varovaisuuteen verkossa liikkuvien tarjousten hyväksymisessä. Tilausehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen luottokorttitietojen syöttämistä.

angry birds visa Ja taas tyhmää netinkäyttäjää kusetettiin

Kategoria(t): Internet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>