Luonnonlapsia ja linssiluteita – ja se pandahattu

Tähän viikkoon mahtui paljon luonnossa liikkumista, ja tulipa nähtyä sukulaisiakin. Amppelikurkun ja muidenkin kasvien kasvua seurailtiin myös, saadaankohan satoa?

Maanantai:

Viikko alkoi meikkikokeiluilla, olen jo pitkään halunnut oppia tekemään kunnon ”kissansilmä”-rajaukset, ja vihdoin mie pääsin jyvälle siitäkii. Ehkä oon vähä hidas oppimaan, mutta… Taustalla haahuilee linssilude-Pietari.

1 IMG 2418 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Tiistai:

Amppelikurkku kasvaa hienosti, ja monta kurkkua on jo tulossa. Parvekkeella on kätevä kasvattaa kaikenlaisia ruuaksi soveltuvia juttuja, kurkuista ruohosipuliin.

10402845 10154205526475247 3723780303638384033 n Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Keskiviikko:

Sain paketin J-list-nettikaupasta Japanista, ja muiden kivojen juttujen lisäksi sieltä lähti mukaan tämä upea pandahattu! Kesäkäyttöön liian kuuma, mutta talvella varmasti tarpeen. Tykkään hulluista pörröisistä hatuista, koska talvella voi vähän rikkoa synkkyyttä vaikkapa näin!

1 IMG 2434 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Torstai:

Ulkoiluun käytämme mielellään aikaa, eikä tämäkään päivä ollut poikkeus. Rannalta löytyikin kivoja paikkoja, kuten iso laituri jonne ryntäsin. Laiturin nokassa pesi lokki, jota varovaisesti kauempaa ihailin. Luontoa on aina kiva seurata. Pietari ei uskaltautunut seuraamaan, ehkä parempi että toinen onkin se selustan turvaaja icon wink Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

1 IMG 2445 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Perjantai:

Osana arkeemme kuuluvat kaiken muun sähellyksen lisäksi myös hoidolliset jutut, kuten PEP-puhallukset. Pietarilta sekin sujuu, katsokaapa tästä tekniikasta mallia, keskittymiskyky kenties jo blogin puolella… Toinen kuva on taas ulkoilureissulta, kirjaimellisesti sillan alta.

1 IMG 2452 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

1 IMG 2447 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Lauantai:

Käytiin Lustossa metsämuseossa kiskobussilla, ja mukana oli Pietarin kummipoika Eeropekka. Hienosti sujui Eeropekalta metsäkoneen käyttö simulaattorilla, tulos oli ammattilaistasoa! Poseerattiin myös ihanalla pikku sillalla.

1 IMG 2513 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu 1 IMG 2473 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Sunnuntai:

Viikon viimeinen päivä sujui leppoisasti, vieraitakin kävi. Heistä pienin, rakas kummityttöni Kristiina näytti miten hienosti jo kääntyillään. 70-luvulta peräisin oleva Mikki Hiiri-lelu näytti myös kiinnostavan kovasti.

1 IMG 2564 Luonnonlapsia ja linssiluteita  ja se pandahattu

Kategoria(t): Maiju, Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaus kohteessa Luonnonlapsia ja linssiluteita – ja se pandahattu

 1. Leena Matikka sanoo:

  Ihanat kuvat ja kirjoitukset Kiitos Maiju :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>