Neljä vuotta sitten kadonnut nuori mies löytyi

Rymättylässä sijaitsevan Ahteentaan venesataman läheisyydestä merestä Naantalin palolaitoksen sukeltajat löysivät henkilöauton keskiviikkona 18.6.

Auton sisällä oli vainaja. Keskusrikospoliisin mukaan kuolleena löytynyt on Rymättylässä huhtikuussa 2010 kadonnut Mika Laiho.

Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta ja tutkintaa jatketaan kuolemansyyn selvittämisenä. On todennäköistä, että Laiho on pimeässä ajaessaan eksynyt ja ajautunut ajotien jatkeena olevan veneiden vesillelaskupaikan kohdalta mereen.

Laihon löytöpaikka selvisi Keskusrikospoliisin suorittamassa laajemmassa tutkintakokonaisuudessa, missä selvitettiin kahden kadonneen henkilön tapauksia ja niihin liittyviä olosuhteita ja vihjetietoja. 

poliisi etu1006MN 820 uu Neljä vuotta sitten kadonnut nuori mies löytyi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>