Salaattia naapureista, eikun…

Viikko on mennyt lähinnä haahuillessa ulkona aina vaan, kun säät ovat sallineet. Arjen askareiden seassa on myös raivostuttu naapureille, syöty salaattia ja mielikuviteltu olentoja viemäriputkiin. Luova hulluus on jännä luonteenpiirre icon wink Salaattia naapureista, eikun...

Maanantai

Maiju meikkaili, kuten melkein joka aamu ja tälläinen meikki syntyi. Uusi hiusvärikin pääsi samalla kuvattavaksi.

1 IMG 2326 Salaattia naapureista, eikun...

Tiistai

Välillä kaipaa jotain ”kevyempää” ruokaa, kuten vaikkapa hyvää salaattia. Tässä maukkaassa ateriassa on salaatin lisäksi konjakkimetvurstia, suolakurkkua, tuorekurkkua, aurinkokuivattuja tomaatteja, säilöttyjä paprikoita sekä fetapurkin muutama jäljelle jäänyt palanen.

1 IMG 2341 Salaattia naapureista, eikun...

Keskiviikko

Maijulla paloi käämit lopullisesti jo muutosta asti jatkuneeseen epäilyyn/kyselyyn hänen sukupuolestaan ja parisuhteen laadusta, joten eikös asiaan tullut selkeytystä napakan ilmoituksen muodossa. Allaoleva lappu saikin paikan talon ilmoitustaululta.

1 IMG 2345 Salaattia naapureista, eikun...

Torstai

Parvekkeella on hyvä viettää kesäpäiviä ja nauttia luonnon kauneudesta, sekä kytätä tottakai naapureita. No ei sentään, mutta Maiju raahasi silti possunsakin ulkoilemaan.

1 IMG 2348 Salaattia naapureista, eikun...

Perjantai

Kesä on todellakin alkanut, vaikka säät vaihtelevatkin. Ei kai tästä vihreästä lehtimerestä voi enää sanoa mitään sen enempää, kuin että kaunista on!

10389438 10154164241015247 6169643782597515840 n Salaattia naapureista, eikun...

Lauantai

Ollaan katsottu Tonari no Totoro nimistä anime-elokuvaa, joka on yksi Maijun lemppareista. Niinpä ulkoillessakin löytyi olevinaan koko ajan ”Totoron asuinpaikkoja” mitä ihmeellisimmistä kohdista, kuten viemäriputkien luota.

1 totoro Salaattia naapureista, eikun...

Sunnuntai

Viikon päätteeksi vielä kuva ulkoa. Lähistöllä oleva juna-asema on jotenkin mieltä rauhoittava paikka Maijulle, vaikkei siellä paljoa elämää ole. Kiskot symbolisoivat elämän eteenpäin menemistä, lähtöjä ja palaamisia.

1 IMG 2358 Salaattia naapureista, eikun...

Kategoria(t): Maiju, Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

4 vastausta kohteessa Salaattia naapureista, eikun…

 1. Paula Pietikäinen sanoo:

  Ihana viikko oli teillä <3 Varsinkin se,Maijun käämien polttaminen oli tosi hyvä <3 Ja hyvä on hiusväri,ja meikkikin <3 Ja ihan kaikki on ihanaa,mitä kirjoitatte,kuvaatte <3 Kiitos molemmille,ja ihanaa kesän jatkoa <3 <3 Odottelen taas kirjoituksianne <3

 2. Arja sanoo:

  Maijun ”heippalappu” on kyllä paras aikoihin :D Uskomatonta, mitä kaikkea ne naapurit voikin ihmetellä ja arvuutella!

 3. Anis2617 sanoo:

  Miten hitossa joku ei näe Maijusta ettäon NAINEN. On teille pellet naapurit siunaantuneet.

 4. mm sanoo:

  Täältäkin ihailijapostia reippaalle (ja kauniille) Maijulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>