Varo tätä verkkokauppaa – Menetät rahasi, etkä saa tuotteita

Tuhannet eurooppalaiset kuluttajat ovat jääneet ilman tilaamiaan huonekaluja ja sisustustuotteita, kun Infurn ei ole toimittanut maksettuja tuotteita. Euroopan kuluttajakeskus varoittaa Irlantiin rekisteröidystä yrityksestä.

infurn Varo tätä verkkokauppaa   Menetät rahasi, etkä saa tuotteita

Toimitusehdoissa pyydetään varautumaan pitkiin, jopa 18 viikon toimitusaikoihin, mutta nekin ovat ylittyneet. Yritys on itse kuluttajille lähettämässään viestissä ilmoittanut, että heillä on taloudellisia ongelmia. Euroopan kuluttajakeskus on ohjeistanut luottokortilla tilauksen maksaneita kuluttajia kääntymään oman luottokorttiyhtiön.

Yrityksen verkkosivut ovat kuitenkin yhä toiminnassa. Nykyisin Infurn ei hyväksy maksutavaksi muuta kuin tilisiirron. Suomalaiskuluttajien on tällä hetkellä syytä olla tilaamatta yrityksen verkkosivulta www.infurn.com.

Myös DesignFurn -nimiseen huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokauppaan kannattaa suhtautua varovaisuudella.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>