Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Tällä viikolla on syöty jäätelöä, kotiuduttu reissusta ja oltu taas menossa. Kaiken keskellä olen silti kerennyt jopa leikkiä! Lepohetkiäkin on ollut, vaikka kyllä kesällä kuuluu mennä ja valvoa. icon smile Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Maanantai

Oltiin aika väsyneitä matkatessamme takaisin kotiin Summer Sound-reissulta. Junassa on hyvä matkustaa, ja upea reissu oli kaiken sen väsymyksen arvoista! Kotiin on silti aina ihana palata.

1 IMG 3189 Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Väsyneet, mutta onnelliset matkaajat junassa

Tiistai

Seuraava päivä otettiinkin ihan levon kannalta, ja nautittiin vain löhöilystä. Sain postissa vaatteita ulkomailta, ja tässä niitä availen. Pietari tottakai halusi ensimmäisenä nähdä, mitä se vaimo taas on keksinyt.

10568958 10154362910655247 974488711864474752 n Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Maiju avaa postia, Pietari ottaa rennosti

Keskiviikko

Oli ihanaa tulla kotiin käytyäni Savonlinnassa sairaalalla, kun miuta odotti vastaleivotut muffinssit. Rakas oli vielä väsännyt niihin meidän nimikirjaimetkin icon smile Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka Kyllä maistui! Reseptin löydät toisesta blogistamme, täältä.

1 IMG 3208 Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

M & P-muffinssit

Torstai

Käytiin katsomassa Tuure Kilpeläisen keikka Savonlinnassa, Panimoravintola Huvilassa. Lämmin sää, hyvä seura ja livemusiikki, voiko parempaa olla? Keikan jälkeen luovuin jo toivosta nähdä Tuurea ja saada nimikirjoitus, mutta herra juoksikin invataksiimme kirjoittamaan nimmarit ja tervehtimään. Taksikuskin ilme oli aika veikeä icon wink Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka Kiitos Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani upeasta illasta!

IMG 3217 Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Malttamattomana odotetaan keikan alkua.

Perjantai

Iltapalaksi teki mieli jäätelöä, ja väsättiin vähän erikoisempi annos. Itsetehtyä kinuskikastiketta, mansikkahilloa sekä paprikapäälysteisiä suolapähkinöitä vaniljajäätelön kanssa. Kannattaa kokeilla! Miun uusi suosikki onkin sotkea aina jäätelöön suolapähkinöitä.

66183 10154372918505247 4006484257071772477 n Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta, paprikapäälysteisiä pähkinöitä ja mansikkahilloa

Lauantai

Pietari meni lepäilemään päivällä ja halusi katsella jotain hyvää ohjelmaa. Meidän makuuhuoneen telkkarissa on Chromecast-laite, jolla voi lähettää ohjelmat vaikka läppäristä telkkariin. Laitoin sitten keittiöstä läppäriltä näkymään Pikachu-tanssivideon. Hyvinhän tuo miestä hytkytti, vaikkei ehkä ihan tätä ohjelmaa tarkoittanut… icon biggrin Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

10527329 10154376441365247 3745025662131959827 n Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Pietari pötköttää sängyllä ja katsoo laatuohjelmaa!

Sunnuntai

Mie olen keräillyt tässä kesän kuluessa vanhaa Pound Puppies-lelusarjaa. Miulla oli itselläni näitä taloja yksi ollessani lapsi, mutta nyt olen innostunut niistä uudelleen. Nykyajan lelut on tehty kyllä todella kestäviksi, ei uskoisi että nämäkin ovat -80-luvun lopulta.

1 IMG 3268 Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Pound Puppies-lelusarjan taloja

 

Kategoria(t): Maiju, Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>