Motoristi provosoitui ohituksesta – Lähti jahtaamaan poliisiautoa

Hollolassa tie 54:llä lauantaina illalla poliisipartioa vastaan ajoi huomattavaa ylinopeutta henkilöauto. Poliisipartio lähti tavoittamaan ylinopeutta ajanutta autoa joutuen muun muassa ohittamaan samaan suuntaan ajaneen moottoripyörän.

Partio käytti huomattavaa ylinopeutta saavuttaakseen auton, jolloin ohitettu moottoripyöräilijä lähti seuraamaan poliisiautoa samaa nopeutta ajaen.

Poliisiauto mittasi moottoripyörälle 195 km/t nopeuden, tiedottaa Hämeen poliisilaitos. Partio pysäytti moottoripyörän, jota kuljetti hieman alle 60 -vuotias mies. Mies kertoi ylinopeutensa syyksi sen, että oli ”provosoitunut” ohituksesta.

Motoristi määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

mootoripyora Motoristi provosoitui ohituksesta   Lähti jahtaamaan poliisiautoa

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>