Pettäjä odotti kosintaa – Mies jätti suorassa lähetyksessä

Yhdysvalloissa eräs mies otti yhteyttä lempiradio-ohjelmaansa kostaakseen tyttöystävälleen, joka oli pettänyt häntä. Cleveland Majic -radion juontajat lähtivät mukaan juoneen ja uskottelivat pettäjälle, että radiossa suoran lähetyksen aikana toteutetaan upeita kosintoja.

Nainen kuvaili ensin unelmiensa kosinnan, joka tapahtuisi illalla kynttilän valossa illallisen jälkeen. Lopulta hänen miehensä yhdistetään linjoille ja on tullut aika esittää suuri kysymys suorassa radioshow’ssa.

Viiden vuoden aikaiselle tyttöystävälle mies esittää seuraavan kysymyksen:

Kauanko sinulta menee, että saat raahattua kamasi ulos asunnosta?

Tämä radiotaltiointi leviää parhaillaan netissä.

Broken heart.svg  Pettäjä odotti kosintaa – Mies jätti suorassa lähetyksessä

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>