Poliisin Facebook-päivitys järkyttää – ”14-vuotias koulukiusattu teki itsemurhan”

Koulukiusaaminen on rikos, tiesitkö sen? Tampereella julistettiin perjantaina valtakunnallinen Koulurauha lukuvuodelle 2014-2015. Poliisi tukee teemaa lähettämällä kaikille ylä-asteille julisteen otsikolla: Koulukiusaaminen on rikos.

Julisteessa on kuva laajasti keskustelua herättäneestä Helsingin poliisilaitoksen Facebook-päivityksestä, jota jaettiin lähes 50 000 kertaa.

Koulukiusaaminen on rikos suomi Poliisin Facebook päivitys järkyttää   14 vuotias koulukiusattu teki itsemurhan

Poliisin julkaisemassa viestissä kerrotaan, kuinka 14-vuotiaalla koulukiusatulla nuorella ei ollut yhtään ystävää. Hän pelkäsi joka päivä, teki itsemurhan, ja jätti jälkeensä vain lapun, jossa luki: ”Kohta minua ei enää kiusata.”

Julisteessa oppilaita kehotetaan puuttumaan kiusaamiseen. Jos sanat eivät tehoa, niin asiasta on ilmoitettava opettajalle tai vanhemmille.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>