13-vuotias pahoinpideltiin – Vammoja eri puolille keho

Espoon Lähderannassa pahoinpideltiin launtaina 20.9.2014 klo 16:10 aikaan 13-vuotias poika kahden noin 15-vuotiaan pojan toimesta, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Pahoinpitelyn seurauksena 13-vuotiaalle pojalle aiheutui vammoja eri puolille kehoa.

Toisella epäillyllä oli päässään musta lippis ja mukanaan isohkot valkoiset kuulokkeet. Toinen epäilty oli pukeutunut siniseen huppariin, jossa edessä keltainen Teräsmies-kuvio, hänellä oli hiukset ponihännällä ylhäällä.

Mahdollisia todistajia tai asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkintaan p. 02954 38240.

poliisi etu1006MN 820 uu 13 vuotias pahoinpideltiin   Vammoja eri puolille keho

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>