Iäkäs mies teki törkeän teon nuorelle naiselle – Poliisi julkisti tuntomerkin

Tampereella Sammon valtatien ja Hervannan valtaväylän risteyksessä torstaina 11.09.2014 kello 13.40 nuori nainen oli ollut pysähtyneenä punaisiin liikennevaloihin kevyellä nelipyörällä, kun hän joutui onnettomuuteen.

Yli 60-vuotias mieskuljettaja törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla kevyen nelipyörän perään ja jatkoi pysähtymättä päin punaista liikennevaloa kadoten Sammonkadulle. Mies oli liikkeellä tummalla vanhemmalla farmarimallisella henkilöautolla, jonka rekisterikilven kirjaimet mahdollisesti UYT-.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0800-90022.

poliisi etu1006MN 820 uu Iäkäs mies teki törkeän teon nuorelle naiselle – Poliisi julkisti tuntomerkin

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>