Poliisi julkaisi kuvan takakontista – ”Melkoinen lasti alkomahoolia”

Helsingin poliisilaitos on julkaissut Twitterissä ja Facebookissa kuvamateriaalia, joka liittyy Tullin ja Rajavartiolaitoksen kanssa Viron viinarallia koskevaan valvontaan. Satamissa viinarallia valvotaanseuraavan kahden viikon ajan.

Satamaan saapui taas laivalastillinen hilpeitä matkalaisia ja mukana myös melkoinen lasti alkomahoolia. Löytyipä joukosta piilopullojakin, poliisi kirjoittaa Facebookissa.

Kaikki tämä liittyy nyt meneillään olevaan Omaan käyttöön -kampanjaan, jonka keulakuvana on Krista Kososen Putous-hahmo Kristoffer Taxfree. Vieraile siis osoitteessa www.taxfreevisa.fi ja tiedät kuinka paljon saat tulilientä oikein tuoda.

10659088 705583096189894 1758613212045345693 o Poliisi julkaisi kuvan takakontista   Melkoinen lasti alkomahoolia

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>