9-vuotias nukahti kännykän kanssa – Aiheutti vakavat palovammat

Brittiläinen 9-vuotias Olivia Retter nukahti käytettyään iPhonea sängyssään. Puhelin oli aiheuttanut yön aikana todella ikävän yllätyksen.Perheenäiti Karly Detter julkaisi Facebookissa kuvan, jossa tyttären reidessä on kemikaaleista aiheutunut puhelimenmuotoinen palovamma. Noin kuuden euron arvoinen glitteriä sisältänyt puhelinkotelonsa oli vuotanut sänkyyn.

Jakakaa tätä niin paljon kuin mahdollista. Tämä kotelo on täynnä myrkkyä ja jos se hajoaa, se aiheuttaa toisen tai kolmannen asteen palovamman. Tämän se aiheutti minun lapselleni ja hänelle voi jäädä ikuinen arpi, Kerly kirjoittaa.

Kotelon myynyt New Look on ottanut tapauksen vakavasti. Liike on vetänyt kaikki vastaavat kotelot pois myynnistä.

12509254_10154222053389123_10481187464844060_n

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa