Cheek Lappeenrannan jäähallissa – Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

Päivitys 31.1.2016: Asia käyty järjestäjän kanssa läpi. Perjantai-ilta, Lappeenrannan jäähallissa esiintyy ”hiphop jumalan poika” Cheek. Loppuunmyyty keikka on paljon odotettu ja mukana ovat Maiju, kaksi kummilasta sekä avustajat.Paikalle saavuttiin, kun lämppärinä ollut Ankaran Nikke lopettaa esiintymisen. Eikä se haitannut oikeastaan yhtään, sillä jotenkin ei iske tuo katoaja.

Heti alkuun huomattiin, että järjestelyt ontuivat pahasti. Sisäänkäynti oli järjestetty sivuovista, jossa isompi kynnys. Sähköpyörätuoli jäi sutimaan ja vain yksi järjestyksenvalvoja ymmärsi auttaa.

Seuraavaksi meidät ohjattiin pyörätuolipaikoille, joita ei voi millään tavalla kehua. Ne nimittäin sijaitsivat D3-katsomon takana ja eihän sieltä mitään nähnyt. Järjestyksenvalvoja kyllä määräsi ihmiset istumaan, joten muiden katsojien selkien sijaan näimme heidän takaraivoja.

IMG 0259 Cheek Lappeenrannan jäähallissa   Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

Mitä näkyikään?

IMG 0286 Cheek Lappeenrannan jäähallissa   Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

Porukkaa oli lähes kuin SaiPan matseissa!

Äänet kuuluivat, mutta itse esiintyjä, Cheek näkyi meille pyörätuolissa istuville lähinnä screenin kautta. Sama kuin olisi tv:stä katsonut konserttia. Tästä huvista piti maksaa 50 euron liput per nenä ja matkakulut. Aika kallista lystiä tuo takaraivojen katselu.

Järjestelyt olivat surkeat ja tästä keikasta jäi käteen ikävä rahastuksen maku. Palautetta yritettiin antaa myös suoraan, mutta eipä tuo tuntunut paljoa kiinnostavan, joten julkiseksi homma nyt meni.

Itse keikka tuntui muutenkin laimealta, mutta syynä lienee surkeat järjestelyt. Ehkäpä ensimmäinen jäähallikeikan, Olympiastadionin hurmoksen sekä paluun Blockfestissä nähneenä Cheekiltä odottaa jo liikaa. Kummilapset kyllä tykkäsivät, se oli edes hienoa.

IMG 0258 Cheek Lappeenrannan jäähallissa   Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

IMG 0380 Cheek Lappeenrannan jäähallissa   Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

IMG 0349 Cheek Lappeenrannan jäähallissa   Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

IMG 0314 Cheek Lappeenrannan jäähallissa   Pyörätuolipaikoissa rahastuksen makua

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>